Brasserie

Lunch

Geniet tijdens jouw lunchpauze van soep, een broodje, salade of uitsmijter. Vers klaargemaakt door Monique of één van onze andere collega’s met producten uit de omgeving. Heb je de tijd? Neem dan gezellig plaats aan een tafeltje. (Zo niet: onze broodjes en salades zijn ook mee te nemen.) Eet je liever op je eigen kantoor? Bestel je lunch en wij bezorgen het*. Laat ons je eventuele (di)eetwensen – bijvoorbeeld vega(n), lactose- of glutenvrij – weten: wij denken graag met je mee.

* Wij bezorgen van maandag t/m vrijdag door heel Zwolle. Voor 10.00 uur telefonisch besteld is tussen 12.00-13.00 uur bezorgd. Onze bezorgkosten zijn binnen

Catering

Naast heerlijke lunches verzorgen wij ook uitgebreide catering voor feesten en partijen. Van 5 tot 50 personen. Van ontbijt tot buffet. In De Brasserie of op locatie. We maken het zo uitgebreid of simpel als jij wil. Maar altijd vers, smaakvol en bijzonder! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons team: 038 30 35 321

High tea

Iets te vieren met de familie? Of lekker even bijkletsen met vrienden? Wij regelen graag de hapjes voor jullie gezellige theekransje. Onze high tea bestaat uit een proeverij met verschillende soorten sandwiches, soep en zoetigheden. En natuurlijk thee. Een heleboel thee! (ook mogelijk met wijn of bier. Vanaf 2 personen (20 euro p.p.) op werkdagen vanaf 14.00 uur. Uiteraard passend binnen eventuele (di)eetwensen.
 
Reserveer via receptie@bijhanz.nl of bel 038 30 35 321

To Go

We verzorgen volledige cateringen voor zowel lunches, diners als feesten en partijen.

Wilt u uw verjaardag vieren in de Brasserie, ook dat is mogelijk, Karin denkt graag met u mee!

Bij Hanz

Hanzeplein 11 - 27 8017 JD Zwolle

Waar je ook vandaan komt, Hanz is makkelijk en snel bereikbaar op elke manier. Dichtbij de A28, achter het station op loopafstand van het centrum en Windesheim.