Brasserie

Lunch

Geniet tijdens jouw lunchpauze van soep, een broodje, salade of uitsmijter. Vers klaargemaakt door Monique of één van onze andere collega’s met producten uit de omgeving. Heb je de tijd? Neem dan gezellig plaats aan een tafeltje. (Zo niet: onze broodjes en salades zijn ook mee te nemen.) Eet je liever op je eigen kantoor? Bestel je lunch en wij bezorgen het*. Laat ons je eventuele (di)eetwensen – bijvoorbeeld vega(n), lactose- of glutenvrij – weten: wij denken graag met je mee.

Catering

Naast heerlijke lunches verzorgen wij ook uitgebreide catering voor feesten en partijen. Van 5 tot 50 personen. Van ontbijt tot buffet. In De Brasserie of op locatie. We maken het zo uitgebreid of simpel als jij wil. Maar altijd vers, smaakvol en bijzonder! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons team: 038 30 35 321

BBQ

Wij werken samen met een slager die uit het vechtdal de heerlijkste ingrediënten en vlees uit de streek haalt. Bel om op maat af te stemmen. Uiteraard passend binnen eventuele (di)eetwensen.
 
Reserveer via receptie@bijhanz.nl of bel 038 30 35 321

To Go

We verzorgen volledige cateringen voor zowel lunches, diners als feesten en partijen.

Wilt u uw verjaardag vieren in de Brasserie, ook dat is mogelijk, Karin denkt graag met u mee!

Bij Hanz

Hanzeplein 11 - 27 8017 JD Zwolle

Waar je ook vandaan komt, Hanz is makkelijk en snel bereikbaar op elke manier. Dichtbij de A28, achter het station op loopafstand van het centrum en Windesheim.