In de kas met..

in de kas met..

unique

In deze eerste editie van IN DE KAS MET spreken we met Melissa van Unique Zwolle. Over haar werkzaamheden en het werken in de regio Zwolle. Wie zijn nou al die leuke ondernemers die gevestigd zijn Bij Hanz en met welke onderwerpen houden zij zich bezig? Om hier achter te komen hebben we een aantal ondernemers uitgenodigd in onze glazen kas om hier samen over te spreken.

in de kas met..

creativeorange

Alweer de laatste aflevering van dit seizoen. Maar niet getreurd, de nieuwe afleveringen zijn in de maak. In deze editie van IN DE KAS MET spreken we met Jaco en Robin van Creativeorange. Over hoe ze als student begonnen zijn met ondernemen en hoe dat doorontwikkeld is naar een bedrijf met personeel.

in de kas met..

altena

We ontvingen Arno & Mark van Schoonmaakbedrijf Altena in de kas. Al jaren zorgen zij er voor dat alle ramen Bij Hanz er fris uitzien. In deze aflevering geven ze een inkijkje in hun uitdagende werkzaamheden.

bekijk alle video's op ons youtube kanaal

Bij Hanz

Hanzeplein 11 - 27 8017 JD Zwolle

Waar je ook vandaan komt, Hanz is makkelijk en snel bereikbaar op elke manier. Dichtbij de A28, achter het station op loopafstand van het centrum en Windesheim.